PlantenSpeler

Hoe werkt de PlantenSpeler?

Elke plant of boom zendt een eigen frequentie uit die je met de PlantenSpeler kan vertalen naar klanken. Om veranderingen in het elektromagnetisch veld te registreren, bevestig je de PlantenSpeler met 2 clips aan een plantenblad en het wortelstelsel. Vervolgens zet een ‘MIDI instrument’ dit om in klanken en ontstaat real-time plantenmuziek.

 De PlantenSpeler: 

  • Brengt de communicatie tussen mens en plantenwereld naar een nieuw en hoger niveau
  • Raakt mensen met plantenmuziek en help het bewustzijn over de plantenwereld te vergroten.
  • Verruimt je perceptie.
  • Helpt een nieuwe taal ontdekken om de plantenwereld beter te begrijpen.

Muziekkunstenaars

Leer over de fijngevoelige interactie tussen mens en plant om muziek te maken. Elke plant of boom reageert anders. De ene plant maakt na enkele minuten al muziek. Andere planten hebben meer tijd nodig voordat ze zich laten horen. Een plant leert dus om muziek te maken. Ook in tonen. Sommige planten beginnen voorzichtig met een lage of juist hoge toon en komen er steeds meer klanken bij. Bij andere planten of bomen klinkt gelijk een melodie.

Bestellen

Plug & Plant is de importeur voor het Music of the Plants device (PlantenSpeler) in Nederland. Je kunt bij ons de PlantenSpeler bestellen.

De verkoopprijs voor de PlantenSpeler bedraagt € 747,- per stuk. Het bedrag is inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Klik hier voor meer informatie